Cases Minor Online Marketing

Tijdens de minor Online Marketing zijn, in samenwerking met medestudenten, een aantal cases uitgewerkt met betrekking tot online ontwikkelingen en sociale media. Deze cases richten zich op bestaande bedrijven en projecten, in (voornamelijk) een internationale context waarbij online media een centrale rol spelen. Alle cases worden hieronder kort beschreven en de volledig uitgewerkte cases zijn tevens hier te bekijken.

Een case draait om de Nederlandse start-up Sendcloud, een jong bedrijf opgericht in 2012, maar inmiddels door innovatieve ideeën en inzet van vernieuwende software snel uitgegroeid tot een belangrijke speler, die zich inmiddels steeds meer internationaal uitbreidt. De uitwerking van deze case is hier te vinden: Case – Startup (Sendcloud)

Een volgende case richt zich op het social media gebruik in de Verenigde Staten, en welke ontwikkelingen hier allemaal gaande zijn en hoe dit reflecteert naar de rest van de wereld. De uitwerking van deze case is hier te vinden: Case – Social Media (Vereningde Staten)

Als onderdeel van de minor zijn een aantal bedrijven benaderd voor het uitwerken van een project omtrent online inzet van, voornamelijk, marketing instrumenten. Ter uitvoering hiervan zijn onderling consultancy cases uitgewerkt, zo ook voor het sportbedrijf KC Tennis. Deze uitwerking is hier te vinden: Case – Consultancy (KC Tennis)

De laatste case draait om de aanwas van nieuwe, internationale studenten voor Avans Hogeschool, en dan met name de studies International Business & Management Studies en International Financial Management. De case richt zich hierbij op de Franse markt en deze is hier te vinden: Case – Avans Goes International (Frankrijk)

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s