SEO – Webtexttool

SEO, oftewel zoekmachine optimalisatie, geen enkele website ontkomt er tegenwoordig meer aan. Wil je hoog scoren in Google, dan zal je je website moeten optimaliseren op zowel on-page en off-page gebied. Dit betekend dus een sterke, uitgebreide linkbuilding en goede aanwezigheid op allerlei sociale (media) platformen, maar het begint ook voor een goed gedeelte bij een inhoudelijk sterke site. Maar hoe je nou zonder veel verstand van SEO een inhoudelijk optimale tekst schrijft voor je website, blog of wat dan ook, is natuurlijk een raadsel. Of toch niet? Webtexttool is een online tool die ervoor zorgt dat iedere tekst die je schrijft direct geoptimaliseerd kan worden op gebied van zoekmachines en vindbaarheid hierin.

Webtexttool heeft duizenden factoren die van invloed zijn op je resultaat in zoekmachines meegenomen in hun tool en biedt zo de mogelijkheid om door middel van real-time analyses jou als schrijver van alle mogelijke tips te voorzien. Dit komt er dus op neer dat je tijdens het schrijven van een tekst advies krijgt op gebied van SEO, zodat je niet later je tekst hoeft te gaan herzien. Dus wanneer en hoe vaak moet een keyword terugkomen, waar en hoe gebruik je <h1> en <h2> tags, bold en italic schrift, en noem het maar op. Webtexttool weet precies hoe het beste resultaat gerealiseerd kan worden als het neerkomt op terugkomen in de zoekmachines.

Omdat Webtexttool ook analyseerd op totale zoekvolumes en de scores die je hierin kunt halen, helpt het je ook bij het kiezen van de beste keywords zodat je de hele tekst hierin mee kunt nemen. Daarnaast zorgt de tool voor een automatische structuur en opbouw zodat de tekst tevens direct professioneel oogt en ook voor de lezer geoptimaliseerd wordt. Daarbij worden er constant nieuwe functies toegevoegd zodat de tool (ook) in de toekomst blijvend nuttig is en optimaal resultaat levert voor ieder bedrijf en iedere website.

De tool is enkel beschikbaar tegen een maandelijkse betaling, maar daar krijg je als bedrijf dan ook veel voor terug om het meeste te halen uit de rest van het totale marketingbudget. Voor de twijfelaar is er wel een 14 dagen durende trial, om alle functionaliteiten te bekijken voor je eigen site. Geen reden om nog te wachten dus en eindelijk echt het meeste uit je website te halen op gebied van SEO met Webtexttools.

Bronnen:

Webinar: Webtexttool
http://www.computable.nl/artikel/producten/internet/5266970/1282763/webpaginas-optimaliseren-met-webtexttool.html
http://www.dutchcowboys.nl/online/webtexttool-maakt-van-iedere-tekstschrijver-een-seo-specialist
http://www.channelweb.nl/artikel/productnieuws/5266970/5249075/webpaginas-optimaliseren-met-webtexttool.html
http://joomlaseo.com/nl/website-analyse-tools/webtexttool-seo-teksten-schrijven
https://app.webtexttool.com/#/register

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s